Abcon/Lindemann Manual Gearbox Treatment

369,00
Abcon Manual Gearbox Treatment er specielt udviklet til at sikre mindst mulig friktion i gearkasser og differentialer. Gennem anvendelsen af MGT sikres længere levetid, et lavere effekttab samt lettere gearskifte, ikke mindst ved lave driftstemperaturer.

Abcon Manual Gearbox Treatment er specielt udviklet til at sikre mindst mulig friktion i gearkasser og differentialer. Gennem anvendelsen af Manual Gearbox Treatment sikres længere levetid, et lavere effekttab samt lettere gearskifte, ikke mindst ved lave driftstemperaturer.

Mange moderne biler lider af et trægt gearskift, især når olien er kold. Dette har medført, at nogle bilfabrikanter anbefaler en tyndere olie end tidligere, i visse tilfælde motorolie i andre automatgearolie. Disse tyndere olier giver bedre gearskift, men på bekostning af gearkassens levetid, fordi de tyndere olier ikke er i besiddelse af den ønskede trykbeskyttelses-grad.

I kombination med Manual Gearbox Treatment opnås den ønskede effekt fuldt ud, uden at gå på kompromis med komponenternes levetid – tværtimod forlænges levetiden.

Teflon-partiklerne i Manual Gearbox Treatment ligger i 2 størrelser på henholdsvis  4my og 40my. Under ekstremt tryk imprægnerer de mindre teflon-partikler slidfladerne og på denne måde nedsættes gnidningsmodstanden og slid. Teflonpartikler skaber også en “pudeeffekt” mellem metaldelene. Dette har stor betydning, idet den reducerer eller fjerner støj forårsaget af mindre uregelmæssigheder på bærefladerne.

 

Fordele

  • Kraftigt reduceret gnidningsmodstand
  • Blødere/lettere gearskifte
  • Væsentlig mindre støj
  • Mere effekt på de drivende hjul
  • Forbedret trykbeskyttelse
  • Reduceret arbejdstemperatur
  • Forlænget levetid på komponenterne