Zmartgear GPS tracker LWT100

1.199,00
1.399,00
Du sparer: 200,00

GPS trackeren fra Zmartgear er en handy enhed, der let kan placeres i bilen, båden, motorcyklen mm. Du kan tilføje alle de enheder du vil og dermed holde styr på flere ting samtidigt via en let anvendelig app. Trackeren er væsentlig mindre og billigere end andre enheder på markedet. Yderligere giver den real opdatering af positionen, og ikke bluetooth dækning, hvilket giver langt bedre rækkevidde end andre trackers.

Dimensioner: 10,5 x 2,7 x 0,9 cm.

Anvendelsesmetoder: 
GEO fence - Her kan du oprette zoner og blive informeret hvis enheden forlader eller ankommer til zonen. 
Manuel tracking - Åben Appen og tjek den nuværende position af dit køretøj.
Løbende tracking – Bliv kontinuerligt opdateret på enhedens position via appen.

Abonnement og batteri:
Trackeren kommer med 3 års gratis abonnement med dækning via IOT Sigfox-netværket. Efter år 3 kan abonnement forlænges direkte i Appen, med 12 måneder til 99,- inkl. moms.
Batteriet kan holde strøm i 1-6 måneder (afhængig af hvor meget den bevæger sig, og dermed opdaterer positionen), du bliver advaret via appen når det er tid til at oplade enheden. Opladning sker med det medfølgende micro-USB kabel.
Trackeren er perfekt til bl.a. entreprenører der har flere biler og maskiner i gang på forskellige lokationer. Trackeren giver overblik og tryghed i forhold til tyveri da du bliver advaret hvis disse forlader den ønskede position.

Model/varenr.: WSHOP-6592