Autoglym Ultimate Screenwash

59,00

Autoglym Ultimate Screenwash giver et trafiksikkert og fedtfrit udsyn, blødere viskerbevægelser og er frostsikker ned til -45c.

Autoglym Ultimate Screenwash giver et trafiksikkert og fedtfrit udsyn, blødere viskerbevægelser og er frostsikker ned til -45c.

Mange billister vil sikkert være enige i at der er forskel på sprinklervæske, efter at have oplevet fedtede forruder af vejsnavs og insekter, der nægter af forsvinde uanset hvor meget man forsøger at vaske dem væk. Alligevel lover nogle sprinklervæsker, der er lidt mere end farvet vand, meget mere end de kan holde.

Autoglym tror på, at en pålidelige og effektiv sprinklervæske er essentiel for et rent udsyn og trafiksikkerhed. Derfor får du en hel del gode resultater med Autoglym Ultimate Screenwash: Det forhindrer insektrester i at sidde fast, og renser effektivt ruden for forurening og snavs, og er samtidig økonomisk i brug, da det er meget koncentreret. Anvend produktet hele året ved det anbefalede blandeforhold, og få en sikker kørsel med en fedtfri forrude.