Nummerpladeopslag
Luk

Britax MAX WAY plus Cosmos Black

2.999,00

Britax Römer Max-Way Plus - Cosmic Black

MAX-WAY PLUS (plus for sikkerhed) er udstyret med et system til forlænget bagudvendt montering til børn, der vejer 9 kg til 25 kg – den sikreste måde at rejse på. Derudover yder den avanceret sidekollisionsbeskyttelse (SICT), der kan justeres efter, hvilken side der er nærmest bildøren. Tilbagelæningsfunktionen med flere indstillinger og det justerbare selesystem gør det muligt at tilpasse sædet i takt med barnets udvikling, og den bredere hovedstøtte og bløde polstring sikrer god komfort. Det hele fås i et kompakt design, så øvrige passagerer får bedre plads.

Autostolen kan monteres med bilens 3-punkts-sikkerhedssele. Denne mulighed er praktisk, hvis du skal flytte autostolen til forskellige biler, der ikke alle har ISOFIX-forankringspunkter.

  • 9 måneder - 6 år 
  • 9 - 25 kg


Model/varenr.: 181 2000027825

Britax Römer Max-Way Plus - Cosmic Black

MAX-WAY PLUS er installeret i bagudvendt position. Den egner sig til børn fra 9 kg to 25 kg og tilbyder udvidet beskyttelse fra ca. 9 måneder og op til 6 år. I tilfælde af en frontal kollision støtter MAX-WAY PLUS dit barn, da dets krop skubbes ind i og holdes af sædet, hvilket giver bedre beskyttelse end med et fremadvendt sæde. Derfor udsættes nakke og hoved for mindre tryk, hvilket reducerer sandsynligheden for skader.

Tilbyder endnu bedre beskyttelse for dit barn, vores MAX-WAY PLUS nye SICT funktion For bedre beskyttelse mod sidekollision. Takket være de dybe og bløde polstret sidestykker og SICT, Dit barn er beskyttet fra hoved til hofte i tilfælde af en sidekollision. Dette giver dit barn al den komfort og sikkerhed, de har brug for, så du kan nyde hver rejse med total ro i sindet.

Funktioner

  • Sædebetræk som kan tages af
  • Let justerbar hovedstøtte og sele
  • Mange liggestillinger - mange hvilepositioner giver en stressfri rejse med et glad og tilfreds barn
  • Avanceret SI pudeteknologi til sidekollision – SICT: SICT nedsætter belastningen ved kollision ved at mindske afstanden mellem bilen og autostolen, som så affjedrer og absorberer noget af energien fra kollisionen, før den rammer dit barn
  • Længere bagudrettet stilling - hvilket giver den bedste beskyttelse ved frontalkollisioner
  • Dybe, beskyttende sidestykker
  • 5-punktssele - den sikreste måde at fastgøre dit barn i autostolen