Nummerpladeopslag
Luk
Fra: CTEK

CTEK CS One adaptiv lader

1.799,00

CTEK CS ONE bærbar batterioplader med APTO™-teknologi

Det er nu blevet meget nemmere at oplade enhver type batteri med CTEK CS One. Den revolutionerende APTO™-teknologi (adaptiv opladning) tænker på alt for dig – du behøver ikke engang at bekymre dig om hvilken lade klemme, der skal sidde hvor.
Tilknyt den dedikeret appstyring til for at låse yderligere funktioner op.

 • Adaptive Charging Technology (APTO™) der automatisk finder ud af hvilket type batteri du har
 • Polaritetsfrie klemmer. Sæt bare en klemme på polen og CS One finder selv ud af hvilken der er positiv og negativ
 • Ingen knapper at trykke på eller indstillinger at vælge, laderne vælger den bedste indstilling til dit batteri
 • Display med nedtællingsindikator
 • Lås op for yderligere programmer med CTEK-appen

Model/varenr.: 56 40330

CTEK CS One adaptiv lader - 40-330

Det er nu blevet meget nemmere at oplade enhver type batteri med CTEK CS One. Den revolutionerende APTO™-teknologi (adaptiv opladning) tænker på alt for dig – du behøver ikke engang at bekymre dig om hvilken lade klemme, der skal sidde hvor. Tilknyt den dedikeret appstyring til for at låse yderligere funktioner op. og du har den mest avancerede oplader på markedet i dag. Superenkel. Supersmart.

APTO™-teknologien genkender automatisk den batteritype, du bruger, og leverer derefter automatisk et tilpasset opladningsprogram, der fortæller dig, hvor lang tid der går, før batteriet er opladet og klar til brug. Ingen knapper at trykke på eller tilstande at vælge - tilslut blot CS ONE til ethvert 12 V-batteri, og lad det op. Polaritetsfri lade klemmer betyder, at du ikke engang behøver at bekymre dig om hvilken klemme, der skal sidde hvor, så du forbinder dem aldrig forkert igen. Lade klemmerne er også gnistfri,

Lås op for yderligere funktioner ved hjælp af den Bluetooth-aktiverede CTEK-app. Vælg 'RECOND' for at gendanne og vedligeholde dit batteri. Vælg 'WAKE UP' til lithiumbatterier med beskyttelse mod lav lade spænding eller for at vække kraftigt afladede blybatterier til live igen. Vælg 'SUPPLY' for at gøre CS ONE til en nyttig 12 V-forsyning. Du kan også overvåge den spænding og de ampere, der leveres af opladeren.

Funktioner:

 • Indstillingen RECOND bruges til at gendanne og vedligeholde blybatterier.
 • Indstillingen WAKE UP bruges til at genoplive tilsyneladende døde lithium- og blybatterier.
 • Indstillingen 12V SUPPLY bruges til at understøtte batteriet under servicearbejde og bevare kontaktstrømmen til køretøjet under udskiftning/udtagning af batteriet.
 • ADVANCED SETTINGS bruges til overvågning af opladerens spænding og strømstyrke.
 • Kan efterlades sikkert tilsluttet i lange perioder under vedligeholdelsesopladning.
 • Nyt holdbart design, der gør den let at håndtere, med unikt monteringssystem på bagsiden for hurtig tilslutning til CS-tilbehør.
 • 5 års garanti.

ÉN-batterioplader. Fuld fleksibilitet

CS ONE er udviklet til at være fuldstændig kompatibel til brug på biler, motorcykler, fritidskøretøjer, varevogne og både. Dens kendetegn er den totale brugervenlighed, der ikke kræver nogen tilstande at vælge - bare tilslut og CS ONE gør resten. Det er dét! Dette gør CS ONE til den ultimative batterioplader.

Teknologien APTO™. Sørger for at tænke, så du ikke skal

APTO™, eller adaptiv opladnings-teknologi, er resultatet af mange års forskning, udvikling og test af CTEK. Tanken om CTEK -kreativitet, teknisk ekspertise og udholdenhed, teknologien der er parat til at revolutionere batteriopladning. 

APTO™ i CS ONE giver en helt ny dimension af smarthed og enkelhed. Den er udviklet til at kommunikere med batteriet for at forstå størrelse, kemi og tilstand. Disse oplysninger bruges derefter til automatisk at levere et tilpasset opladnings-program (2-8 ampere), der optimerer batteriets ydeevne.

En indbygget temperatursensor justerer automatisk udgangsspændingen under både kolde og varme forhold for at levere de hurtigste og sikreste opladningstider.