Nummerpladeopslag
Luk

Racoon Tutti Frutti luftfriskeri 100ml

79,00

Racoon luftfrisker med duft af frisk frugt

Stædige og ubehagelige lugte fra tobak, dyr osv. neutraliseres grundigt og permanent inden for et par minutter. Denne unikke formel, er årsagen til at lugten endelig bliver elimineret og ikke kun midlertidigt! Helt harmløs for sundhed og den er tilmed hudvenlig!


Model/varenr.: 80 LFR-TF-01

Racoon Fresh Air - Tutti Frutti!

Racoon luftfrisker med duft af friske frugter. Fjerner nemt ubehagelige lugte fra tobak, dyr osv. neutraliseres grundigt og permanent inden for et par minutter. Den unikke formel er årsagen til, at lugten endelig bliver elimineret og ikke kun midlertidigt. Den er helt harmløs for sundheden og tilmed hudvenlig. Nem at anvende. Ryst flasken godt, og sprøjt herefter på måtterne eller fx under sæderne.

Ryst godt før brug! Synligt snavs bør fjernes på forhånd! Spray Racoon Fresh Air direkte på overfladerne, der skal behandles og lad det tørre. Ingen pletter eller blegede områder efterlades af produktet. Opbevares utilgængeligt for børn.

HVIS I ØJEKONTAKT: Skyl forsigtigt med vand i flere minutter - fjern eventuelt kontaktlinser. Transporteres og opbevares oprejst.

  • Ingredienser: