Nummerpladeopslag
Luk
Fra: NOCO

Noco Genius GB70 MINI jumpstarter 12v 2000a

1.995,00

Noco Genius model "GB70 Boost" er en kraftig jumpstarter/startbooster i et kompakt og handy design. Boosteren er anvendelig til alle typer af større 12 volt blycellebatterier.

Hjælp til selvhjælp. Enheden sender 2.000 ampere ud i de meget kraftige pol-klemmer og sikrer, at selv helt flade batterier får den hjælp, der skal til for at starte bilen op. Der er indbygget en beskyttelse mod omvendt polaritet, så der ikke sker noget, hvis du ved en fejl bytter om på plus og minus. Desuden er GB70 beskyttet mod overophedning, og den er gnistfri, så det er helt problemfrit at sætte pol-klemmerne på batteriets poler. Der er til stor hjælp i mange situationer, indbygget to stærke LED-lamper (400 Lumen), som kan aktiveres i tre lysstyrker. Lamperne kan desuden sættes til at blinke som advarsel eller tegn om nødhjælp.

Hemmeligheden bag den kraftige enhed, i et stadig særdeles kompakt design, er et Li-ion batteri, som kan holde til ca. 1.000 ladecyklusser. Ud over at Li-ion batteriet altså kun fylder ganske lidt, så holder det på den opladede effekt i op til et år. Når du trykker på tænd-knappen, vil tydelige dioder vise, hvor meget strøm der er på enheden, og dermed om en opladning er nødvendig. Trænger den til opladning efter brug, foregår det nemt via USB og den medfølgende ladeadapter til 12 volt. Du kan også efter ønske bruge en standard 220 volt -> USB adapter (evt. tilkøb). Når fuldt opladet, er der starthjælp til op til 40 starter.

Der er tale om en "Heavy Duty" booster, som vi anbefaler til brug på batterier monteret i biler, varebiler, trucks og landbrugsmaskiner med mere. Anbefalet til batterier fra 70 amp. til 200 amp. Taler vi biler og varebiler, kan enheden anvendes til benzinmotorer op til 8.0 liter og dieselmotorer op til 6.0 liter.

EKSTRA FEATURE! Enheden kan endvidere anvendes som Powerbank. Der er en 2.1 amp. USB-udgang, hvor igennem du nemt kan tilslutte og oplade dine mobile enheder som for eksempel smartphone og tablet.

Tekniske specifikationer:

  • Mål: 22,2 x 9,9 x 6,4 cm
  • Vægt: 2.270 gram
  • Arbejdsområde: -30 til +50 grader
  • Vand og støvtæt (IP65)

Indeholder følgende:

  • NOCO Genius GB70 Startbooster
  • Kraftigt pol-klemmesæt
  • Ladekabel (USB -> mikro-USB)
  • 12 volt -> USB ladeadapter
  • Pose til opbevaring
Model/varenr.: 47 GB70