DEFA Plot Kørebog

1.299,00

PLOT MY DRIVE MED 12 MÅNEDERS ABBONNEMENT

Plot my drive er en unik kørebog, som automatisk dokumenterer kørslen for dig - kun ved hjælp af mobilen. Med Plot my drive får du dokumentationen, du har brug for til skatterapporter, kørselsregnskabet eller fakturering hurtigere og enklere end nogensinde.

Model/varenr.: WSHOP-6528

PLOT MY DRIVE MED 12 MÅNEDERS ABBONNEMENT

Plot my drive er en unik kørebog, som automatisk dokumenterer kørslen for dig - kun ved hjælp af mobilen. Med Plot my drive får du dokumentationen, du har brug for til skatterapporter, kørselsregnskabet eller fakturering hurtigere og enklere end nogensinde.

VÆLG LØSNINGEN SOM PASSER TIL DIG:

Privat - for dig som:

 • Kører i privatbil på arbejdet og vil gøre kørselsregnskabet enkelt
 • Har firmabil og vil dokumentere brug
 • Vil dokumentere udgifter i forbindelse med arbejdskørsel i bil
 • Vil dokumentere antal kørte kilometer af skattemæssige årsager
 • Ønsker en tidslinje med dine bevægelser til timeregistrering m.m.

Erhverv - for dig som:

 • Leder et firma eller team med flere chauffører og biler
 • Skal dokumentere kørsel med firmabil til SKAT
 • Ønsker at holde styr på firma- og privatrelateret kørsel
 • Vil have oversigt over bilparken og erhvervskørslen
 • Vil have en tidslinje over dagen med alle steder og tider
 • Vil have nyttig indsigt i brugen af dine firmabiler

DIN PERSONLIGE TIDSLINJE

Alle bevægelser i løbet af dagen bliver automatisk registreret i din personlige tidslinje. Plot my drive arbejder i baggrunden og giver dig et fuldt overblik over dine ture, inklusive afrejse- og ankomsttider, antal kilometer, hvor du har været, og hvor længe du har været der. Bompasseringer som broer og færger bliver automatisk registreret.

KATEGORISER TURE SOM ERHVERV ELLER PRIVAT

Alle ture kan enkelt kategoriseres som erhverv eller privat. Alt, du skal gøre, er at swipe til højre eller venstre. Ture som kategoriseres som private er kun tilgængelige for dig. Hvis du er en del af en firmaløsning, vil kun ture kategoriseret som erhverv være synlige for din arbejdsgiver. Til erhvervsture tilføjer du nemt formålet med turen, og eventuelle tillæg. Alle ture kan ændres med tiden, hvis du skulle lave en fejl.

PLOTSYNC KNYTTER BIL OG CHAUFFØR SAMMEN

PlotSync sørger for, at den rigtige chauffør tilknyttes den rigtige bil, og gør din hverdag enklere.

Med PlotSync kan du være sikker på, at alt kørsel i dit firma registreres med den rigtige bil og chauffør. Dette sparer både dig og dine ansatte for meget tid og gør det nemmere at lave færdige rapporter. PlotSync sættes i bilen og giver hvert køretøj et unikt ID. Plot my drive genkender derefter hvert køretøj og registrerer automatisk korrekt information om køretøjet og chaufføren for hver tur. Dette sørger for, at din dokumentation altid er korrekt, og giver dig og dine medarbejdere mere tid til andre ting.

FÅ KONTROL OVER KØRSEL OG UDGIFTER

Ved at gå ind på din side på defaplot.com, vil du få en fuld oversigt over alt erhvervskørsel og hurtigt kunne downloade rapporter tilpasset skattemæssige formål og kørselsregnskab.

DIT BETJENINGSPANEL

I dit betjeningspanel får du oversigt over dine omkostninger, køreture, antal kilometer og køretøjer. I firmaløsningen får du som administrator fuld oversigt over brugen af dine biler.

EFTER 12 MÅNEDER

Efter 12 måneder koster produktet 79kr pr måned.