Nummerpladeopslag
Luk

Gulf Formula EFE 5W-30 4 Liter

549,00

GULF FORMULA EFE 5W-30

Gulf Formula EFE 5W-30 er den mest avancerede high performance, lav SAPS brændstoføkonomiske motorolie til personbiler formuleret fra syntetiske baseolier og ’state-of-the-art’ additivteknologi til at levere fremragende beskyttelse mod slitage og aflejringer og slamopbygning og er specielt designet til brug som katalysator kompatibel olie i højtydende benzin- og dieselmotorer, der kræver lav friktion-lav viskositet, lav SAPS olier med HTHS større end 2,9 mPa.s i personbiler og varebiler udstyret med dieselpartikelfilter (DPF) og tre Way Catalyst (TWC).

Gulf Formula EFE 5W-30 er udviklet til at overgå fabrikkernes krav i de seneste modeller af Ford, Mazda og andre OEM'er der kræver ACEA C1 type olier. 

Gulf Formula EFE 5W-30 har en unik additivkemi, der forøger levetiden af DPF & TWC og tilvejebringer brændstoføkonomi fordele. Den fremragende termo-oxidative stabilitet bremser olienedbrydning og dermed letter forlængede olieskiftintervaller. Aktive rengøringsmidler reducerer aflejringer og slam og holder motoren ren og øger dens levetid og fremragende antislidteknologi fører til bedre beskyttelse mod slid. Den ekstraordinære ’Stay-in-Grade’ ydeevne sikrer en pålidelig smøring selv ved højere belastninger og fremragende lav temperatur flydeevne hjælper til hurtig koldstart og giver beskyttelse mod slid ved opstart.

Gulf Formula EFE 5W-30 passer i den nyeste generation af højtydende benzin-og dieselmotorer i moderne personbiler og varebiler udstyret med DPF og der TWC der kræver katalysator tilpassede brændstoføkonomiskeolier, der opfylder ACEA C1 specifikationer. 
NB ! Denne olie kan være uegnet til brug i motorer, der kræver høj viskositet olier eller på markeder, hvor svovlindholdet er højt (konsulter ejermanual / håndbog).

Opfylder følgende specifikationer:   ACEA C1, Ford WSS-M2C 934-B

Model/varenr.: 89 120425