Nummerpladeopslag
Luk

Gulf Formula FS 5W-30 1 Liter

99,95

GULF FORMULA FS 5W-30

Gulf Formula FS 5W-30 er den nyeste generation af syntetisk personbilsmotorolie specielt designet til at opfylde de strenge krav i alle Ford køretøjer, som opfylder de nuværende Euro 4 og Euro 5 emissionsgrænser, som kræver olier der møder den nye Ford specifikation WSS-M2C913-C. Den avancerede formel af Gulf Formula FS 5W-30 giver fremragende beskyttelse mod slid, aflejringer og slamopbygning og giver samtidig brændstofbesparelser.    

Gulf Formula FS 5W-30 har fremragende termo-oxidativ stabilitet, der bremser oliens nedbrydning og dermed muliggør forlængede olieskiftintervaller og den avancerede formel med friktionsmodifikatorer giver fremragende brændstoføkonomi og reducerer miljøbelastningen på grund af nedskæringer i CO2 udledning. Reducerede aflejringer og slamopbygning i motor og turbolader sikrer nominel effekt og drejningsmoment og fremragende antislidteknologi fører til bedre beskyttelse mod slid. Enestående ”Stayin-Grade” ydeevne sikrer en pålidelig smøring selv ved høj belastning og høje driftstemperaturer.  Enestående lav temperatur flydeevne hjælper til hurtig koldstart og giver beskyttelse mod slid ved opstart. 

Gulf Formula FS 5W-30 anbefales til de nyeste modeller af Ford biler, der kræver Ford WSS M2C913-Ckvalitet olier og personbiler og lette erhvervskøretøjer, der drives af benzin og diesel motorer specielt designet til at kunne anvende lav friktions- lav viskositetsolier der møder  ACEA A5/B5  krav.  

BEMÆRK: Gulf Formula FS 5W-30 er ikke egnet til brug i dieselmotorer med direkte indsprøjtning med pumpeinjektorer der kræver olier, der opfylder VW 505 01 og / eller WSS M2C 917-A. 

Opfylder følgende specifikationer: ACEA A5/B5, API SL, Ford WSS-M2C913-C

Model/varenr.: 89 120907