Nummerpladeopslag
Luk

Gulf Formula GVX 5W-30 1 Liter

119,95

Gulf Formula GVX 5W-30

Gulf Formula GVX 5W-30 er den seneste lav emission syntetisk motorolie med dokumenterede brændstoføkonomi data - primært udviklet til at opfylde kravene i VW / Audi personbiler. Formuleret fra nøje udvalgte syntetiske baseolier og avanceret additiv-teknologi, møder ”Midt SAPS” (Sulfataske, fosfor og svovl) krav, så de er fuldt kompatibel med de mest moderne dieselpartikelfiltre (DPF) og benzinmotor katalysatorer.

Gulf Formula GVX 5W-30 hjælper med at forlænge livetiden og bevare effektiviteten af filtre og katalysatorer i de udstødningssystemer, der anvendes i den nyeste generation af benzin-og dieselbiler. Den er designet til at levere fremragende ydeevne i forbindelse med god brændstoføkonomi - også med forlængede olieskift intervaller.  

Gulf Formula GVX 5W-30 har et lavt askeindhold som reducerer partikel opbygning i DPF og hjælper med at forlænge intervallerne mellem  regeneration. Midt SAPS teknologien reducerer ”forgiftning” og nedbrydning af katalysatorer og forlænger deres levetid.  Fremragende termo-oxidativ stabilitet reducerer aflejringer og slam opbygning og sikrer olien et langt liv. Enestående lav temperatur flydeevne hjælper ved koldstart og beskytter mod slid ved start-up og fremragende antislid egenskaber beskytter mod motorslid og sikrer dermed en længere motorlevetid. Forbedrede friktionsegenskaber giver god brændstoføkonomi.  

Gulf Formula GVX 5W-30 anbefales til alle benzin-og diesel motorer fra Volkswagen, specielt de nyeste motortyper, som opfylder Euro 4-emissionsnormer, der kræver de mest avancerede VW 504 00/507 00 kvalitets olier for lange skifteintervaller.

Gulf Formula GVX 5W-30 anbefales kraftigt til den seneste generation af højtydende benzin-og dieselmotorer i personbiler og varevogne, der er udstyret med udstødning behandling anordninger såsom partikelfiltre og katalysatorer og udstødningsgas re-cirkulation (EGR) osv. – motorer som kræver ACEA A3 / B4 , C3 kvalitet olie.  

BEMÆRK: Ikke egnet til ældre versioner af R5 (brugt i lette lastbiler) og V10 (SUV-Touareg) Pumpe Duse (PD) motorer (før uge 21 til 2006)

Opfylder følgende specifikationer:  ACEA A3/B4, C3   

Godkendt af: VW 504.00/507.00, Porsche oil category C30,  BMW Longlife-04, MB 229.51

Model/varenr.: 89 120507