Nummerpladeopslag
Luk

Gulf Formula GVX 5W-30 4 Liter

419,95

MOTOROLIE TIL PERSONBILER - SPECIELT VW, AUDI, SEAT OG SKODA

Gulf Formula GVX 5W-30 er en lav emission syntetisk motorolie med dokumenterede brændstoføkonomi data - primært udviklet til at opfylde kravene i VW / Audi personbiler.

Formuleret fra nøje udvalgte syntetiske baseolier og avanceret additiv-teknologi, møder Midt SAPS (Sulfataske, fosfor og svovl) krav, så den er fuldt kompatibel med de mest moderne dieselpartikelfiltre (DPF) og benzinmotor katalysatorer. Den forlænger livetiden og bevarer effektiviteten af filtre og katalysatorer i de udstødningssystemer, der anvendes i den nyeste generation af benzin-og dieselbiler. Den er designet til at levere fremragende ydeevne i forbindelse med god brændstoføkonomi - også med forlængede olieskift intervaller.

EGENSKABER OG FORDELE

  • Lavt askeindhold reducerer partikelopbygning i DPF'er og hjælper til at forlænge regenererings-intervallerne.
  • Seneste "midt SAPS" additivteknologi reducerer forgiftning og nedbrydning af katalysator og forlænger levetiden.
  • Fremragende termo-oxidativ stabilitet reducerer belægninger og slamopbygning og forlænger levetid.
  • Ekstraordinær lavtemperaturfluiditet hjælper koldstart og beskytter mod slitage ved opstart.
  • Fremragende anti-slidegenskaber beskytter mod slid på motoren og forlænger dens levetid.

ANBEFALES TIL

  • Alle benzin- og dieseldrevne personbiler fra VW, Audi, Seat og Skoda, herunder de nyeste køretøjer, der opfylder Euro 4 & 5 emissionsnormer, der kræver de mest avancerede VW 504 00/507 00 kvalitetsolier til lange skifteintervaller.
  • Anbefales stærkt til den nyeste generation af benzin- og dieselmotorer i personbiler og varevogne, udstyret med partikelfiltre, katalysatorer m.v., der kræver ACEA C3, MB 229.51 og BMW Longlife-04 kvalitetsolier.
  • OBS: Ikke egnet til ældre versioner af R5 (brugt i lette lastbiler) og V10 (SUV-Touareg) Pumpedyse (PD) motorer(før uge 21-2006).
Model/varenr.: 89 120525