Nummerpladeopslag
Luk

Gulf Formula PCX 5W-30 4 Liter

369,95

GULF FORMULA PCX 5W-30

Gulf Formula PCX 5W-30 er den mest avancerede high performance personbilsmotorolie formuleret fra syntetiske baseolier og ’state-of-the-art’ additivteknologi til at give brændstofbesparelser, samtidig med at den forlænger levetiden og opretholder effektiviteten af bilens emissionsbegrænsende systemer. Gulf Formula PCX 5W-30 er fuldt kompatibel med Diesel Partikelfiltre (DPF) og benzin Tre Way Catalyst (TWC) og er specielt udviklet til at overgå kravene til smøring af nyere biler fra PSA  -  Peugeot Citroën - og andre OEM'er der kræver ACEA C2 type olier. 

Gulf Formula PCX 5W-30 er en ’Lav SAPS’ (Sulfataske Fosfor Svovl) olie med en formulering der forlænger levetiden og opretholder effektiviteten af DPF og TWC. Enestående termo-oxidativ stabilitet begrænser  oliens nedbrydning og muliggør forlængede olieskiftintervaller samtidig med at de aktive rensende komponenter reducerer aflejringer og slam og holder motoren ren. Forbedrede friktionsegenskaber giver forbedret brændstoføkonomi (ACEA C2) sammenlignet med mineralske motorolier og fremragende antislidteknologi fører til bedre beskyttelse mod slid. Enestående ’Stay-in-Grade’ kvalitet sikrer en pålidelig smøring selv ved høje belastninger og driftstemperaturer og enestående lav temperatur flydeevne hjælper til hurtig koldstart og giver beskyttelse mod slid ved alle opstarter. 

Gulf Formula PCX 5W-30 er velegnet til de nyeste generationer af personbiler, SUV'er og lette varebiler af mærkerne Peugeot og Citroën der kræver olier, der opfylder PSA Peugeot Citroën B71 2290 specifikation og for moderne højtydende benzin-og dieselmotorer i personbiler og lette erhvervskøretøjer udstyret med DPF og TWC der kræver katalysator tilpassede brændstofbesparende økonomi-olier, der opfylder ACEA C2 specifikationer. Også velegnet til nordamerikanske og japanske personbiler der kræver olier, der opfylder API SM / CF. 

OBS: Denne olie kan være uegnet til brug i nogle motorer ( se instruktionsbog / håndbog).

Opfylder følgende specifikationer: 
ACEA C2, API SM/CF, PSA Peugeot Citroën B71 2290

Model/varenr.: 89 121925