Nummerpladeopslag
Luk

Gulf Formula RNX 5W-30 4 Liter

550,00

GULF FORMULA RNX 5W-30

Gulf Formula RNX 5W-30 giver enestående beskyttelse mod slid og minimerer aflejringer i motor og turbolader og er udviklet til at overgå kravene til motorolie til de seneste modeller af Renault og andre fabrikker der kræver ACEA C4 type olier. 

Gulf Formula RNX 5W-30 har et lavt askeindhold hvilket reducerer partikleropbygningen i dieselpartikelfiltre der bruges i dieselbiler og den seneste additivteknologi med aktive rengøringsmidler reducerer stempelaflejringer, slamopbygning og sod relateret oliefortykkelse - forlænger motorens levetid. Fremragende termo-oxidativ stabilitet reducerer oliens nedbrydning og muliggør længere olieintervaller og den fremragende antislidteknologi fører til bedre beskyttelse mod slid. Lav volatilitet – fordampningsevne - sikrer reduceret olieforbrug og emissioner, og de fremragende lav temperatur egenskaber hjælper ved koldstart og beskytter mod slid ved opstart. 

Gulf Formula RNX 5W-30 anbefales til de nyeste Renault biler -  især til dieselbiler med DPF og biler som møder Euro 4 emissions normer, der kræver olier der møder Renault specifikation RN 0720. Anbefales også til alle andre nyeste generation af højtydende benzin-og dieselmotorer i moderne personbiler og lette varevogne udstyret med DPF og TWC der kræver katalysator tilpassede olier, der opfylder ACEA C4 specifikationer. 

NB ! Denne olie kan være uegnet til brug i nogle motorer, der kræver høj viskositet olier eller på markeder, hvor svovlindholdet i dieselolie er højt (konsulter ejermanual / håndbog).

Opfylder følgende specifikationer:   ACEA C4 Godkendt af:  Renault RN 0720

Model/varenr.: 89 120825