Nummerpladeopslag
Luk

Gulf Pride 2T 2-taktsolie 1 Liter

84,95

GULF PRIDE 2T

Gulf Pride 2T er et højkvalitets smøremiddel egnet til anvendelse i luftkølede 2-takts benzinmotorer indsat i en række anvendelser.

Gulf Pride 2T er blandet af høj kvalitet baseolier og nøje udvalgte tilsætningsstoffer, der yder beskyttelse af motoren og renlighed i 2-takts motorer. Gulf Pride 2T opfylder de internationale specifikationer API TC og JASO FB. 

Gulf Pride 2T tilbyder fremragende smøreevne, der beskytter mod stempel rivninger og for tidlig slitage af motorkomponenter og dens dokumenterede additivteknologi styrer belægningsdannelse i motoren og udstødningssystemet. Lav aske formulering forhindrer gløde-tænding og tilsmudsning af tændrør og let blandbarhed med benzin sikrer en stabil homogen blanding, selv ved lave omgivelsestemperaturer. 

Gulf Pride 2T anbefales til 2-takts motorcykler og scootere kræver API TC og JASO FB kvalitet olie og er egnet til både olie-indsprøjtnings og premix smøresystemer. Følg altid producentens anbefaling for olie brændstofforholdet. Den anbefales også til 2-takts motorer i maskiner og køretøjer, der kræver denne kvalitet olie. 

Opfylder følgende specifikationer:  API TC, JASO FB

Model/varenr.: 89 194007