Nummerpladeopslag
Luk

Gulf Pride 3000 1 Liter

114,95

Gulf Pride 3000

Gulf Pride 3000 er en højtydende, askefri, 2-takts motorolie udviklet til at opfylde de mest kritiske krav til moderne vandkølede påhængsmotorer. Den er designet til de barske driftsbetingelser i havmiljøet og overgår de strenge krav til ydeevne i den seneste National Marine Manufacturers Association specifikation NMMA TC-W3®.

Gulf Pride 3000 er certificeret af NMMA mod deres nyeste specifikationer, NMMA TCW3® (certificering nummer-RL-92002B). Den avancerede askefri additivteknologi, der anvendes i Gulf Pride 3000, giver fremragende smøreevne og beskyttelse mod slitage og rust. 

Gulf Pride 3000 med den nyeste additiv-teknologi hjælper med at beskytte stemplet mod slid, sikrer renere motorer og minimerer forbrændingskammerafsætninger - sikrer ubetydelig porttilstopning. De særlige askefri rensemidler beskytter mod "fastgroning" af stempelringe, tilsmudsning af tændrør og gløde-tænding, og specielle rusthæmmere beskytter mod dannelsen af rust og korrosion selv i det marine saltvandsmiljø.

Gulf Pride 3000 er nem at blande og danner stabile blandinger med benzin selv ved lave omgivelsestemperaturer.

Gulf Pride 3000 anbefales til og opfylder garantikrav til de nyeste højeffekts 2-takts vandkølede påhængsmotorer, der kræver NMMA TC-W3® kvalitetsolier og anbefales også for 2-takts, vandkølede påhængsmotorer, hvor NMMA TC-W2® , NMMA TC-W® eller andre mere universelle smøremidler er specificeret.

Gulf Pride 3000 er egnet til både motorer hvor benzinen forblandes med olie og til motorer med injektion gennem variable forhold olieindsprøjtningssystemer.

Godkendt af: NMMA TC-W3® Certification number RL-92002B

Model/varenr.: 89 198107