Nummerpladeopslag
Luk

Gulf Tec Plus 10W-40 4 Liter

289,95

GULF TEC PLUS 10W-40

Gulf TEC Plus 10W-40 er en højtydende semi-syntetisk personbilsmotorolie designet til at give optimal ydeevne i højtydende, multi ventil, turboladede og trykladede benzin-og dieselmotorer i personbiler, varevogne, SUV'er og lette lastbiler. Den avancerede additivteknologi i Gulf TEC Plus 10W-40 gør det muligt at overgå de strenge krav til ydeevne fra de førende  bilfabrikanter og globale industri-standarder og er designet til at overgå kravene i ACEA A3/B4 specifikationer. 

Gulf TEC Plus 10W-40 har overlegen termo-oxidativ stabilitet, der minimerer aflejringer og slamopbygning og reducerer oliefortykkelse, og derved sikrer forlænget levetid for olien og aktive rengøringsstoffer giver motorrenhed. Fremragende antislidteknologi minimerer motorslitage og dermed reduceres vedligeholdelsesomkostningerne og overlegne dispergeringsmidler giver fremragende kontrol over oliefortykkelse på grund af sod. God lav temperatur flydeevne hjælper til nemme koldstarter. 

Gulf TEC Plus 10W-40 anbefales til de nyeste europæiske højtydende benzin-og dieselmotorer med direkte indsprøjtning af personbiler, varevogne og lette lastbiler, der kræver ACEA A3/B4 kvalitet olier. 

Opfylder følgende specifikationer:   ACEA A3/B4, VW 505.00

Godkendt af:  API SL, MB-Approval 229.1

Model/varenr.: 89 124025