Autosuper Skive – Siden 1968

Ovenover ses Autosuper anno 1968 – Dengang Auto Supermarked – en del af Kvickly i Skive.

Autosuper slog dørene op første gang, tilbage i 1968. Dengang var butikken en del af Kvickly under navnet ‘Skive Autosupermarked’. Det gør butikken til en af Danmarks ældste biludstyrsforretninger, hvis ikke den ældste. Butikken skiftede i 2007 navn til Autosuper Skive, og siden 2012 har vi holdt til i de lækre lokaler, på Viborgvej 6E i Skive. I direkte sammenhæng med butikken, har vi vores veludstyrede bilplejecenter og monteringsværksted. 
 
Vores team har mange års erfaring med biludstyr og bilpleje. Hvad enten du selv vil i gang med rengøring og polering af bilen. Om du skal afsted på tur, og mangler plads til bagage eller cykler. Om du skal lave en lakreparation, monteret elektronik i bilen, bruge et sæt bundmåtter, eller noget helt andet, så står vi til en hver tid klar til at rådgive dig til de rette produkter. 
 
Autosuper står i dag stærkt, som en del af Avant Denmark A/S. Avant Denmark har siden 1977, importeret biludstyr og relaterede produkter fra hele verden. I dag har vi over 130 leverandører, fra mere end 30 lande. Vores sortiment spænder over mere end 50.000 varenumre, hvoraf størstedelen er tilgængelig på vores webshop. Vi har dag-til-dag levering fra vores 4.500 m2 store lager i Aarhus N.
Hvilke brands kan du møde i butikken?