Nummerpladeopslag
Luk
Fra: RUPES

Rupes LHR75E STD Mini Polisher, Ø 75 mm, 12 mm

3.059,00

Rupes Bigfoot Mini Polermaskine LHR75E

LHR75E er poleringsmaskinen til vanskelige former og til pletreparationer. LHR75E er et must for alle, som ønsker at opnå perfekte resultater, selv i de sværeste områder. 12mm kredsløb, kombineret med tilbehør fra Rupes, giver hurtige resultater på områder som mudderbeskyttere, frontpaneler, samt mange flere områder.

LHR75E fås desuden i flere forskellige pakkeløsninger.


Model/varenr.: 60 LHR75E/STD

Rupes Bigfoot Mini Polermaskine LHR75E

LHR75E er poleringsmaskinen til vanskelige former og til pletreparationer. LHR75E er et must for alle, som ønsker at opnå perfekte resultater, selv i de sværeste områder. 12mm kredsløb, kombineret med RUPES-tilbehør, giver hurtige resultater på områder som mudderbeskyttere, frontpaneler osv.

Specifikationer:

Med sine skridsikre gummiindsatser på frontdækslet er LHR75E perfekt til alle poleringsopgaver, også i svært tilgængelige områder. Operatøren kan arbejde i perfekt komfort for at opnå de bedst mulige resultater.

Det skridsikre gummi sikrer tænd-/sluk afbryderlåsen på BigFoot polermaskinen en kontrolleret blød start, der giver føreren fuld kontrol over værktøjet.

Takket være bagpuden med sin lille diameter er LHR75E perfekt til polering på små og indviklede områder. De små maskindimensioner og maskinens 12 mm kredsløb, giver en behagelig håndtering og nøjagtighed i detaljeret polering, hvilket resulterer i maksimal fleksibilitet.

Hastighedsregulatoren er både praktisk og nem at bruge. Poleringshastigheden kan let justeres, helt uden at afbryde arbejdet.

Design:

Opmærksomheden på detaljer er ikke begrænset til det innovative og attraktive design. De moderne linjer og den enestående tekniske kvalitet kombineres med en række detaljer, som er resultatet af omhyggelig forskning, der sigter mod at opnå maksimal komfort for operatøren. De skridsikre gummiindsatser er mange og har mange funktioner.

LHR75E fås desuden i flere forskellige pakkeløsninger.

Teknisk data:

  • Backing pad tråd: M16
  • Vægt: 2,3 kg
  • R.P.M.: 4000-5500
  • Power: 400 W/hp
  • Orbit Ø: 12 mm
  • Backing pad Ø: 75 mm