Nummerpladeopslag
Luk
Fra: RUPES

Rupes Polish, fin, 250 ml 1 stk

125,00

Rupes Keramik Gloss - 250 ml.

Keramik Gloss er den ideelle sammensætning til perfekte finish på særligt hårde klare lag. Denne fine vandopløselige, slibende blanding er ideel til at eliminere malingsdefekter fuldstændig, og samtidig til et hologramfrit sidste trin i pletreparation efter fjernelse af mikro-slibemiddel.


Model/varenr.: 60 9.BFKERAMIK250

Rupes Keramik Gloss - 250 ml.

Keramik Gloss er den ideelle sammensætning til perfekte finish på særligt hårde klare lag. Denne fine vandopløselige slibende blanding er ideeltil at eliminere malingsdefekter fuldstændig, og samtidig til et hologramfrit sidste trin i pletreparation efter fjernelse af mikro-slibemiddel.

BigFoot slibende blandinger er resultatet af dybdegående undersøgelser og forskning, og består af slibende blandinger af høj kvalitet. Tilfældige-baners poleringsforbindelser kræver en unik formel for at sikre, at produktet har den perfekte kombination af viskositet og aggressivitet. Disse unikke sammensætninger resulterer i et produkt, hvis konsistens leverer den bedst mulige løsning til ensartet fordeling på skumpoleringspuden. Fire forskellige typer forbindelser er tilgængelige, som hver opfylder et bestemt poleringsbehov.