Nummerpladeopslag
Luk

Soft99 Iron Terminator Fælgrens

79,00

Iron Terminator – den ultimative fælgrens og flyverustfjerner

Ved ganske almindelig kørsel på de danske veje og som følge af nedfald fra skorstene m.m., udsættes bilens lak for en ”regn” af metalstøv og metalsplinter. Ikke mindst bilens fælge er meget udsatte, da de jo ”pisker” rundt tæt ved vejbanen, hvor en stor mængde skidt ligger. Ikke mindst afgives også en hel del fint metalstøv fra bilens bremser. Skidtet sætter sig på overfladen, som det man populært betegner som ”flyverust”. Ved første øjekast kan det være svært at se, men kommer du tæt på lakken, så er du ikke længere i tvivl. De mange små metalpartikler ødelægger lakken, og de bør derfor fjernes.

Iron Terminator fra Soft99, klarer let en stor del af den opgave. Sprøjt på, og lad virke. Når Iron Terminator arbejder på overfladen, vil væsken skifte til en kraftig mørkerød farve. Det viser metalskidtet, der opløses og frigøres.

Grundet den PH-balancerede sammensætning er væsken sikker at bruge på mange forskellige overflader. Herunder lakerede overflader, aluminium og polerede overflader m.m.

Indhold: 500 ml.

Model/varenr.: 99 10333