Nummerpladeopslag
Luk
Fra: SONAX

Sonax tekstil og Kaleche imprægnering 300ml

280,00

SONAX cabrioletkaleche- & tekstilimprægnering - 300 ml.

Tætter i særdeleshed hårdt udsatte folder og syninger. Opfrisker farven og modvirker tilsmudsning. Beskytter og imprægnerer tæpper og tekstiler i kabinen. Forhindrer indtrængen af snavs og fugt i tekstil og alcantara. Farveløs derfor egnet til alle farver.

Imprægnering af kalecher:

Forberedelse: Kalechen rengøres om nødvendigt med SONAX Kabine & CabrioletkalecheRens og afskylles grundigt med rent vand. Lad tørre!

Behandling: Aerosoldåsen holdes lodret. Imprægneringen/skum sprayes på den vedlagte svamp. Påfør systematisk og ensartet på den tørre kaleche. Hvis der påføres for meget skum, aftørres dette med en ren tør hvid (ikke farvet) klud. Yderligere påføring kan gentages efter kort mellemtørring.

Til slut Lad kalechen tørre f.eks. i solen. Kalechen må ikke udsættes for regn/vand den første time efter imprægnering.

Imprægnering af tekstilpolster i kabine: 

Rens overfladen/tekstilet f.eks. med Xtreme Tekstil & AlcantaraRens og lad tørre.

Behandling: Aerosoldåsen holdes lodret. Imprægneringsvæsken sprayes på den vedlagte svamp og påføres systematisk og ensartet. Behandl kun i godt ventilerede lokaler eller udendørs.

Til slut lad bildørene stå åbne til tørring/udluftning i mindst 30 min.

Bemærk:

  • Optimal anvendelsestemperatur 20-30 grader.
  • Holdbarheden på imprægneringen optimeres ved tilførsel af varme, f.eks. solvarme eller varm luft umiddelbart efter påføringen.
  • Før påføring afprøves tekstilets farveægthed ved påføring af væske på et ikke iøjnefaldende sted!
  • Imprægneringen indeholder opløsningsmiddel: Vær derfor forsigtig på lakerede/reparerede lakflader. For at undgå lakskader er det derfor vigtigt, at der ikke løber/kommer imprægneringsvæske/skum på lakerede flader.
  • Må heller ikke påføres/komme på kunststof eller læder.
Model/varenr.: 87 310200510