Nummerpladeopslag
Luk

Alpine SWC D84S Costum subwoofer til Fiat Ducato 3

3.699,00

Højttaler til installation under kopholderen

SWC-D84S subwoofer øger basoutput og den samlede tonebalance i køretøjet. Den er integreret perfekt i midterkonsollen for at give et smukt udseende. Ved at tilføje denne subwoofer til midterkonsollen kan du nyde meget dybere og renere bas og overvinde begrænsninger i lyden. Subwooferen er 20 cm og har dobbelt stemmespole (2 Ohm + 2 Ohm). Den har 250 watt maksimal effekthåndtering og kan tilsluttes de 2 bageste kanaler på den originale eller eftermonterede radio.

SWC-D84S er designet til at være kompatibel med Fiat Ducato 3, Citroën Jumper 2 og Peugeot Boxer 2, som har original kopholder.

Kan kun garanter manual på engelsk


Model/varenr.: 245 SWCD84S

Højttaler til installation under kopholderen - SWC-D84S

Alpine Adventure Audio-lydsystemer er designet til at levere fremragende lydkvalitet og matche behovene hos autocampere og campingvogne. Systemerne har nye, innovative lydteknologier for at opnå den bedste lydkvalitet i din autocamper. Alpine tilbyder en opgradering af lydsystemet i 3 trin til Fiat Ducato 3 og køretøjer med samme platform.

Du kan øge din basoutput og den samlede tonebalance med dette SWC-D84S subwoofer- system. Ved at føje det til SPC-R100-DU oprettes der Crescendo Ensemble - trin 2 i Ducato-lydsystemet. Subwooferen er integreret perfekt i midterkonsollen for at give et smukt udseende. Den er kompatibel med Fiat Ducato 3, Citroën Jumper 2 og Peugeot Boxer 2.

Lydoplevelse:

For den bedste lydoplevelse i din autocamper, anbefales det at opgradere din Fiat Ducato til Concert Ensemble (bestående af SPC-R100-DU 12 cm Radial Speaker System, SWC-D84S Subwoofer System og SWA-150KIT Power Amplifier Kit).

Overvinde begrænsninger:

SWC-D84S er designet til at overvinde begrænsninger i lyden i Fiat Ducato-kabinen. Køretøjets døre har ingen intern lydisolering, hvilket resulterer i stærk vibrationsstøj fra det indvendige dørpanel. Afspilning af lyd høres også let af nabobiler på grund af den manglende lydisolering. Ved at tilføje denne subwoofer til midterkonsollen kan du nyde meget dybere og renere bas og overvinde de nævnte problemer fra bunden.

20 cm subwoofer:

Denne 20 cm subwoofer med dobbelt stemmespole (2 Ohm + 2 Ohm) har 250 watt maksimal effekthåndtering og kan tilsluttes de 2 bageste kanaler på din originale eller eftermarkedsradio. Hvis du har tilsluttet baghøjttalere til din radio, kan du fortsætte med at bruge dem parallelt med subwooferen. Det anbefales at bruge SWA-150KIT Power Amplifier Kit til at gøre basudgang og dynamik endnu stærkere.

Perfekt installation:

Det medfølgende monteringsbeslag af stål monteres på midterkonsolstrukturen under den originale kopholder. Subwoofer-kabinettet glider derefter ind foran og passer perfekt ind i midterkonsollen. Et kabelsele til enkel plug-and-play-forbindelse til radioen er inkluderet. Bemærk, at den originale kopholder er obligatorisk til denne installation og skal også installeres, hvis den ikke oprindeligt er tilgængelig.

Køretøjskompatibilitet:

SWC-D84S er designet til at være kompatibel med Fiat Ducato 3, Citroën Jumper 2 og Peugeot Boxer 2 autocampere og varevogne. Den er kun kompatibel med køretøjer med original kopholder. Kopholderen kan monteres retro ved hjælp af originale producentdele, og den kan købes separat fra bilproducenten.

Plug-and-Play:

SWC-D84S inkluderer et ISO-kabelsæt til tilpasning af hovedenheden. Den forbinder de to bageste kanaler til at drive subwooferen. Der er også et lavpasfilter, der tilsluttes i kø for at begrænse subwooferens båndbreddefrekvens. Dette lavpasfilter fjernes, når der opgraderes til Concert Ensemble med SWA-150KIT.

Opgrader til Concert Ensemble:

Den sidste opgraderingsfase (SWA-150KIT) til dit Ducato Adventure Sound-system tilføjer en effektforstærker til at drive SWC-D84S subwooferen. Resultatet er en enorm forbedring af dynamik og baseffekt. Denne 150 Watt digitale forstærker er meget kompakt og kan let installeres bag handskekassen på din Ducato. Sættet leveres med en kabelforbundet fjernbetjeningsknap, der installeres i instrumentbrættet for nem adgang til basforstærkning samt fuld ledningsnet til plug-and-play-forbindelse til din radio.

Funktioner:

Højttaler:

 • 20 cm flad subwoofer i lukket kabinet
 • Dobbelt stemmespole (2 Ohm + 2 Ohm)
 • Subwoofer har lave strømkrav

Installation:

 • Inkluderet monteringsbeslag af stål til installation af midterkonsollen
 • Inkluderet ISO-adapter til tilpasning til radioen
 • Inkluderer lavpasfilterkabel
 • Denne woofer-kabinet er designet til at passe i midterkonsollen under kopholderen

Specifikationer:

Strøm:

 • Spidseffekt: 250 watt
 • RMS-effekt: 75 watt

Generel:

 • Frekvensrespons: 30Hz - 200Hz
 • Impedans: Dual 2 Ohm

Passer til:

 • Fiat Ducato III (250) 06/2006 ->
 • Fiat Ducato III Facelift (250) 2011-2014
 • Fiat Ducato III (290) 2014 ->
 • Citroen Jumper II (250) 06/2006 ->
 • Peugeot Boxer II (250) 06/2006 ->