Nummerpladeopslag
Luk

Tuga Alu-teufel spezial fælgrens 1L

129,00

Fælgrens Tuga Alu-Teufel Special

Alu-Teufel Spezial imponerer alle, der prøver det, og kan da også pryde sig med titlen som flere gange TESTVINDER. Produktet er velegnet  til alle slags fælge, uanset overflade. F.eks. blank- og matlakerede, højglanspolerede og forkromede m.m. Med andre ord, så er Tuga Alu-Teufel Spezial den perfekte fælgrens til alt og alle!

 • Rengør alle aluminiumsfælge
 • Biologisk nedbrydelig
 • Danner et molekylært beskyttende lag.
Model/varenr.: 896 TC02

Alu-Teufel Spezial fælgrens

Tuga Alu-Teufel Spezial rengør alle aluminiumsfælge og danner et molekylært beskyttende lag. Det beskyttende lag forhindrer efterfølgende opbygning af skidt og snavs på dine fælge.

Denne fælgrens er mere ”tyktflydende og gelé-agtig” end andre tilsvarende produkter på markedet. Det gør, at væsken bliver hængende længere tid på fælgen. Herved øges renseeffekten betragteligt.

Alu-Teufel Spezial kan udover fælge, også bruges til rens og beskyttelse af andre forkromede dele og detaljer på din bil. Anvend den f.eks. på forkromede kofangere, læssekantbeskyttere og spejlhuse m.m. Produktet er særdeles effektivt, at det får selv bremsestøv, der har siddet i årevis, til at forsvinde i som dug for solen. Det sker samtidig med, at det arbejder på så mild en måde, at det hverken påvirker bremsedele, lak, gummi eller andet.  

OBS! Tuga Alu-Teufel Spezial er biologisk nedbrydeligt.

Fælgrensen leveres med en lovpligtig dansk label samt et sikkerhedsdatablad.

BRUGSVEJLEDNING:

 1. Spray produktet på i et tyndt lag, jævnt fordelt ud over fælgen.
 2. Lad det virke i 2-4 minutter, alt efter hvor beskidt fælgen er. En særlige farveindikator gør at væsken skifter farve fra klar til dyb-rød, når skidt og bremsestøv er opløst.
 3. Herefter spules grundigt efter med vandslange eller højtryksrenser.
 4. Ved særlige detaljerede eller tilsmudsede fælge, kan du med fordel bruge en fælgbørste til at nå rundt i alle ”hjørner” af fælgens design.

Vores tip:

 • For at opnå det bedste resultat, anbefaler vi, at du bruger Tuga Alu-Teufel Spezial ugentligt på dine fælge!

SPECIFIKATIONER:

 • Type: Sprayflaske
 • Farve: Grøn
 • Indhold: 1000 ml
 • Testvinder.