STØJDÆMPNING

Her hos Autosuper er vi specialister i støjdæmpning.
Har du en varevogn som du kører mange kilometer i hver dag, en elbil som er plaget af dækstøj, eller ønsker du bare sprødere lyd fra dine højttalere? Så er støjdæmpning svaret.
Vi har stor erfaring med støjdæmpning af især varebiler, hvor døre, loft, bund og i nogle tilfælde også inderskærmene bliver dæmpet. Det er oftest to lag – det første består af et lag butyl på omkring 2mm direkte på pladen for at dæmpe resonans og rungen i denne. Det næste er et lag skum som dæmper den udefrakommende støj. Et tredje lag kan komme i spil hvis det eksempelvis er dørene der står for skud. Så ligger vi en lydabsorberende skum som vender “ud mod” støjen.
Det er også super aktuelt i alle de mange elbiler der kører på vejene, som ellers er stille indeni. Med den stilhed fra den manglende motor, kommer nemlig en masse andet støj i form af især vind- og vej/dækstøj.
Det kan vi ligeledes løse med dæmpning af døre, inderskærme/bagskærme – samt bunden af bilen.
Har du lyst til at høre mere, er du altid velkommen til at komme forbi butikken, eller ringe til os og få en uforpligtende snak. – På telefon 97 52 31 46
Herunder har vi samlet lidt billeder der viser før/efter på flere forskellige typer biler.